profiel

Paul Verhaeghe


Paul Verhaeghe
Bekijk mijn profiel

Wat is voor jou de onderwijsfilm van 2017?
twitter

‘Waar vind je de moed om licht te laten schijnen op de lastige adventsvakjes met de duistere verhalen?’ hetkind.org/?p=60931

Ongeveer 3 uur geleden op hetkind's Twitter via hetkind website

facebook
Paul Verhaeghe spreekt in Breda en Utrecht

21 januari 2013

Paul Verhaeghe

Paul Verhaeghe schreef het boek Identiteit, een bestseller en een boek uit de lijst van favorieten op hetkind. De Belgische psychotherapeut beschrijft de effecten van dertig jaar neoliberalisme, vrijemarktwerking, privatisering en de relatie tussen de maakbare samenleving en onze identiteit onderzoekt. Wie wij zijn wordt zoals altijd bepaald door de context waarin wij leven. Verhaeghe geeft op zondagmiddag 27 januari een lezing in Breda. Plaats Café Publieke Werken.

Verhaeghe geeft op 27 januari,  een lezing over dit  boek, onder de titel ‘Identiteit en maatschappij’. Die vindt plaats in het politiek-maatschappelijk café Publieke Werken, St. Annastraat 12 te Breda, van 15.00 tot 17.00 uur.

Op 9 februari is er een tweede spreekbeurt in Utrecht, op verzoek van het wetenschappelijk bureau van GroenLinks, iver ‘Eigen verantwoordelijkheid’. Plaats van handeling: cultuurhuis Stefanus, Braziliedreef 2, Utrecht. Meer informatie over deze dag is hier te lezen

Paul Verhaeghe is klinisch psycholoog en psychoanalyticus. Hij is hoogleraar aan de Universiteit Gent. Zijn boek Identiteit is een vervolg op Verhaeghes bestseller Liefde in tijden van eenzaamheid en Het einde van de psychotherapie.

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie