profiel

Rob van der Poel


robvanderpoel
Bekijk mijn profiel

Wat is voor jou de onderwijsfilm van 2017?
twitter

‘Lars werd gepest op school en mijn zoon was één van de daders’ hetkind.org/?p=57027

Ongeveer 2 uur geleden op hetkind's Twitter via hetkind website

facebook
Landelijk vmbo-congres in Nijkerk

26 januari 2013

robvanderpoel

Bent u actief in het vmbo als docent, staf/leidinggevende of bestuurder? Of draagt u het vmbo anderszins een warm hart toe? Op donderdag 31 januari 2013 organiseren Actis en Sardes in het Hart van Holland te Nijkerk de vierde editie van hét landelijk vmbo-evenement. Dit keer luidt de titel: De toekomst van het vmbo, het vmbo van de toekomst. Hier vindt u meer informatie.

Echte vernieuwing en toekomstvisie komt uit de scholen zelf. Dit congres helpt u daarbij verder op weg met inspirerende gastsprekers zoals onderwijsjournaliste Anja Vink, mode-ontwerper en mbo-marshal Omar Munie en socioloog Herman van de Werfhorst.
Een whitepaper over de toekomst van het vmbo, wordt voorafgaand aan het congres naar de deelnemers gestuurd. We zullen er dan onder leiding van Anja Vink en het Debatinstituut met u over in debat gaan.

Inmiddels hebben zich al meer dan 300 deelnemers ingeschreven. Vanwege de grote belangstelling hebben wij op 8 januari j.l. besloten om een aantal deelsessies aan het programma toe te voegen.

Extra deelsessies toegevoegd op 8-1-13:

  • Ronald Schaefer, conrector van ’t Corlaer in Nijkerk: een onderwijsexpeditie op de school; wat heeft de leerling van nu nodig?
  • Jan Lauwrens Haisma, Huis Van Leren: LOB & Mentor, terugkijken of vooruitzien?
  • Frits Wielders, Joh. De Wit scholengroep: Kwaliteitszorg: visitatie heeft meerwaarde!
  • Waanzinnig leuk werk! Cedric Bousché van Zwerfspoor verkent de mogelijkheden voor een levendig functioneringsgesprek over loopbaanontwikkeling.
  • Bij de les! Over geheugentraining met Cogmed, door Hermien Lubbers. 

Bekijk het programma of download de brochure!

 

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie