profiel

Ken Robinson


Ken Robinson
Bekijk mijn profiel

twitter
facebook
Ken Robinson: ‘Niet alleen anders denken, maar vooral ook anders doen’

29 januari 2013

Ken Robinson

Sir Ken Robinson leverde in 2012 zijn bijdrage aan de jaarlijkse AERO-conferentie in Portland, de Alternative Education Resource Organization. Het evenement droeg het thema Building a Culture of Innovation – op zoek naar de katalysatorKen Robinson had antwoorden: hij sprak iedereen uit het onderwijsveld aan op zijn persoonlijk verantwoordelijkheid om in deze tijd niet alleen anders te denken, maar vooral ook anders te doen.

Robinson  start op zijn eigen, satirische wijze door in te gaan op de No Child Left Behind-beweging. ‘We gaan zoveel mogelijk kinderen achterlaten’, dat is het punt waarmee intelligente mensen deze beweging starten, aldus Robinson. Dan serieus: ‘Op zich is het geen verkeerd uitgangspunt. Helaas is de implementatie het probleem’.

Join educators, parents, and organizers who think outside the box at educationrevolution.org

Kijk voor de gehele presentatie hier

Sir Ken Robinson: Building a Culture of Innovation from AERO – Education Revolution on Vimeo.

 

 

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie