Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

profiel

Stemming van hetkind
twitter

Nuance in het debat over onderzoek: ‘Sommige aspecten van de werkelijkheid vragen om een biologische, andere om een hetkind.org/?p=57957

Gisteren op hetkind's Twitter via hetkind website

facebook
Otto Scharmer: een hele dag te gast in Driebergen

6 maart 2013

Otto-Scharmer

Otto Scharmer (Theory U) is op donderdag 18 april de hele dag te gast op landgoed de Horst in Driebergen. Samen met de Amerikaanse leiderschapscoach Alan Seale leidt hij een evenement over leiderschap ‘from the field’. Onder de titel  ‘Essence of leadership’ brengen zij, elk op hun eigen manier, een aanpak die fundamenteel anders is. Niet de leider bepaalt wat er gebeurt, de omgeving, het (werk)veld geeft zelf aan waar kansen en behoeften liggen. U leest en ziet hier meer over deze dag.

Toen Otto Scharmer’s boek ‘Theory U’ verscheen, lag er een basis voor een wezenlijk andere aanpak van uitdagingen in organisaties. Leiderschap gaat in Scharmer’s visie niet primair over handelen maar over zijn. De leider neemt waar wat zich voor hem ontvouwt en past daar zijn handelen op aan.  Alan Seale werkt al bijna zijn hele carrière volgens dat uitgangspunt. Seale ontwikkelde een leiderschapsaanpak die snel en eenvoudig tot die kern komt. Zijn boek ‘Wat Wél Werkt’ staat vol met praktische toepassingen om zo te werken. 

Voor dit evenement is een filmpje door Het Eerste Huis gemaakt. Zij organiseren de dag i.s.m. De Baak.


Datum: Donderdag 18 april 2013
Tijd: van 9:45 tot 17:00
Lokatie: Landgoed De Horst, Horst 1, Driebergen
Prijs: € 495,= (excl. BTW), inclusief geheel verzorgde dag, zoals lunch, thee, koffie, netwerkborrel, etc.
Meer informatie is te vinden op www.heteerstehuis.nl

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie