profiel

Heleen de Bruijn


Heleen de Bruijn
Bekijk mijn profiel

Wat is voor jou de onderwijsfilm van 2017?
twitter
facebook
Congres lerarenopleiders in Groningen: Vakkundig Meesterschap, Meesterlijk Vakmanschap

7 maart 2013

Heleen de Bruijn

Volgende week – maandag 11 en dinsdag 12 maart – vindt in het Groningse Martiniplaza het jaarlijkse Velon-congres voor Lerarenopleiders plaats. Het evenement, dat samen met de Vlaamse lerarenopleidersvereniging VELOV is georganiseerd, draagt de titel Vakkundig Meesterschap, Meesterlijk Vakmanschap. De centrale  vraag: Wat is de duurzame kwaliteit van onze bijdrage aan de kwaliteit van de ontwikkeling van de leraar en van onderwijzen en leren, nu en in de toekomst? Lees verder en meld je aan.

Het Congres voor Lerarenopleiders 2013 wordt georganiseerd door:

  • Rijksuniversiteit Groningen
  • Hanzehogeschool Groningen
  • NHL Hogeschool
  • Stenden Hogeschool

De focus ligt op het bijdragen aan de kwaliteit van onderwijzen, leren en professionele ontwikkeling, nu en in de toekomst. Daarmee staan het beroep en de persoon van de leraar in de diverse fasen van de ontwikkeling van de beroepsloopbaan in het middelpunt. ‘De leraar’ dus, van de student in de initiële opleiding tot en met de ervaren en excellente expert.

Wat lerarenopleiders bindt, is dat zij allen betrokken zijn bij de opleiding en de professionele ontwikkeling van leraren. Daarmee is de kwaliteit van de opleiders van groot belang: immers, zij dragen direct bij aan (de kwaliteit van) het leren en de ontwikkeling van (aanstaande) leraren. En daarmee aan de kwaliteit van onderwijzen en het leren van leerlingen.

Het congres vindt plaats in Martiniplaza, Leonard Springerlaan 2 Groningen. Het programma en aanmeldingen vindt u achter de links.

 

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie