profiel

Job Christians


Job Christians
Bekijk mijn profiel

twitter

Stevens: van de kinderen wordt je niet moe. Dat komt door het systeem. En dan is de vraag hoe je je daartoe verhoudt. Van wie moet het, wat je doet? Wat zie je als jouw verantwoordelijkheid? #educollegetour

Ongeveer 14 uur geleden op hetkind's Twitter via Twitter for iPhone

facebook
Luc Stevens en Pasi Sahlberg in gesprek: ‘Wat en wie speelde welke rol bij de Finse onderwijshervorming?’

8 maart 2013

Luc Stevens

Luc Stevens en Pasi Sahlberg spraken elkaar op 18 januari een half uur. Het videointerview vond plaats op de laatste dag van het bezoek dat de Finse onderwijskundige bracht aan Nederland. Het gesprek is in acht delen geknipt en verschijnt als zodanig de komende weken op hetkind.org. Aflevering 1: ‘Wat zijn uw indrukken van het Nederlands onderwijs?’ Aflevering 2:  ‘ Wat heeft er nu werkelijk voor gezorgd dat het onderwijs in Finland zo’n 20 jaar geleden is hervormd?’ Dit voorjaar komt Sahlberg weer naar Nederland, waarbij hij op dinsdagmiddag 15 mei een Masterclass verzorgt in Driebergen (in theater Maitland op landgoed de Horst).

Meer informatie over Masterclass Driebergen op woensdagmiddag 15 mei achter de link.

Deel 2

Met dank aan Onderwijs Maak Je Samen en De Brink die de komst van Sahlberg naar Nederland mogelijk maken.

 

 

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie