profiel

Gabrielle Taus


gabrielletaus
Bekijk mijn profiel

Wat is voor jou de onderwijsfilm van 2017?
twitter

‘Zeker weten wat te doen, in alle situaties, is een illusie’ hetkind.org/?p=50746

Ongeveer 2 uur geleden op hetkind's Twitter via hetkind website

facebook
Aanvulling op exclusieve Summit: #Glassroom in hartje Amsterdam

9 maart 2013

gabrielletaus

Op het plein voor de ‘Obama Summit‘ in de Amsterdamse Beurs van Berlage staat 13 en 14 maart een glazen tent. Daarin zullen de beste, meest inspirerende docenten van Nederland les geven. Dit idee van ScienceGuide en PBT wordt samen met OCW waargemaakt. Komt u ook uw collega’s het applaus geven dat zij verdienen? Lees verder.

Een internationale onderwijstop over het leraarschap – International Summit for Teaching Profession 2013 – is niet compleet zonder inspirerende voorbeelden van het beste dat dit beroep te bieden heeft. Op woensdag 13 maart – tegelijk met het congres waarvoor alleen een selecte afvaardiging per land aanwezig is – opent de #Glassroom’ op het Beursplein in Amsterdam haar deuren voor onderwijstoptalent uit binnen- en buitenland.

Twee dagen lang krijgt iedereen de kans om binnen de glazen muren van dit unieke klaslokaal dat talent aan het werk te zien. Krijg les van de allerbesten!

De start is 13 maart om 10.15 en het lokaal sluit een dag later – op 1 maart – om 18.15 uur. Lees meer

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie