profiel

Rob van der Poel


robvanderpoel
Bekijk mijn profiel

Wat is voor jou de onderwijsfilm van 2017?
twitter

Er kan nog gestemd worden voor onderwijsfilm van 2017 - zie op de website hetkind.org Wel met argumentatie en onderbouwing... twitter.com/kinderenjufkie…

28 seconden geleden op hetkind's Twitter via Twitter for iPhone

facebook
Doe als schoolteam mee aan Expeditie Geluk 2013 in Driebergen!

14 maart 2013

robvanderpoel

Ieder mens heeft recht op een zorgeloze kindertijd. Toch is dat lang niet vanzelfsprekend. Er zijn tal van oorzaken waardoor kinderen in de praktijk vaak niet goed in hun vel zitten. Van moeilijke familieomstandigheden, tot pesterijen op school.  Op woensdagmiddag 20 maart – de internationale dag van Geluk –  start op landgoed De Horst in Driebergen een event rondom thema’s als Geluk, Geluk en Werk én de Geluksexpeditie. In het Maitland Theater kun je gratis binnenlopen en ook schoolteams zijn van harte welkom.

Het Nationaal Fonds Kinderhulp streeft naar een gelukkig leven voor alle kinderen. Kinderen die door armoede en ernstige problemen thuis langs de zijlijn staan en niet mee kunnen doen met leeftijdsgenoten. Iets wat juist in de laatste jaren van de basisschool heel belangrijk is: de overgang naar het voortgezet onderwijs staat voor de deur, de puberteit start en de hen omringende wereld wordt steeds complexer.

De missie van Nationaal Fonds Kinderhulp is om in 2020 minstens 200.000 kinderen te kunnen ondersteunen: mentaal en in materiële zin. Nationaal Fonds Kinderhulp zet hierbij Stichting Gelukskoffer en Stichting Duurzame PABO in als partners. Met gastheer De Baak organiseren zij samen  Expeditie Geluk 2013.   Expeditie Geluk 2013 gaat voor een stroomversnelling zorgen in het werk van Nationaal Fonds Kinderhulp. Samen gaan we voor Duurzaam Geluk!

Op de site http://expeditiegeluk.nl/#nieuwspagina/item/13 vind je meer info en kun je je aanmelden.

Deelname is kostenloos.

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie