profiel

Marcel van Herpen


Marcel van Herpen
Bekijk mijn profiel

Wat is voor jou de onderwijsfilm van 2017?
twitter

‘Lars werd gepest op school en mijn zoon was één van de daders’ hetkind.org/?p=57027

Ongeveer 14 uur geleden op hetkind's Twitter via hetkind website

facebook
Ruud van Nistelrooij over RvN-Academy in Denk Groter Debat: elke week een uitzending met Fontys-studenten

30 maart 2013

Ruud van Nistelrooy

Geplaatst in:

Het Denk Groter Debat is een serie ontmoetingen tussen Fontys-studenten en prominenten uit het bedrijfsleven, sport, politiek en entertainment. Er zijn al vier opnames achter de rug en nu staat ook de eerste uitzending – met Ruud van Nistelrooij – online. De debatten – in lijn met de College Tour van Twan Huys – worden live uitgezonden via internet en daarna in verkorte versie op Omroep Brabant. Bekijk hier de uitzending met Ruud van Nistelrooij, die met de RvN-Academy een extra kans wil bieden voor kinderen aan 9 tot en met 12 jaar. Vanaf 30 minuten spreekt hij over dit onderwerp en worden er beelden van het werk van deze Foundation/Stichting getoond. 

In maart en april 2013 vinden op verschillende Fontys-locaties de opnames plaats van een nieuwe reeks Denk Groter Debatten. Het doel  is het stimuleren en motiveren van studenten door ze in contact te brengen met mensen die hebben bewezen Groter te Denken.

Opnamedata…
11 maart: Ruud van Nistelrooij
12 maart: Marlies Dekkers
25 maart: Mart Smeets
26 maart: Patrick Lodiers
15 april: Youp van ’t Hek
16 april: André Kuipers

De debatten worden gepresenteerd door Marcel van Herpen. Samen met de studenten in de zaal interviewt hij de gasten, soms ook aan de hand van stellingen en filmpjes. Van Herpen is onderwijsinnovator en werkt voor ander andere het NIVOZ en hetkind. Marcel was voorheen ook werkzaam voor Fontys Hogescholen als projectleider van het Expertisecentrum Ervaringsgericht Onderwijs en het Expertisecentrum Duurzaam Opvoeden en Ontwikkelen. Op Omroep Brabant presenteerde hij eerder het programma ‘de Kamer van Brabant’.

Ruud van Nistelrooij is een van de beste Nederlandse voetballers van de afgelopen twintig jaar. De spits van achtereenvolgens FC Den Bosch, SC Heerenveen, PSV, Manchester United, Real Madrid, HSV en Malaga reeg de landskampioenschappen tijdens zijn carrière aan elkaar. Daarnaast werd hij zowel in de Nederlandse, Engelse als Spaanse competitie topscorer.

Elke week staat er een nieuwe uitzending online op Omroep Brabant, zie link.

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie