profiel

Annette Wessels


Annette Wessels
Bekijk mijn profiel

Wat is voor jou de onderwijsfilm van 2017?
twitter

Waak voor sociale pijn die lesgeeft aan sociale pijn hetkind.org/?p=59614

Ongeveer 7 uur geleden op hetkind's Twitter via hetkind website

facebook
Creatief-doe-leerkracht festival op 18 september in Zwolle

10 april 2013

Annette Wessels

Geplaatst in: Samenleving,

Annette Wessels zet op woensdag 18 september het ‘Creatief-doe-leerkracht-festival’ in  de wereld. Plaats van handeling is de Ambelt Oosterenk, school voor speciaal onderwijs in Zwolle. Je kunt als leraar aan dit onorthodox festival deelnemen. Er zijn geen lezingen, presentaties of power points en de talrijke workshops heten er  ‘speelplaatsen’. Lees verder of klik hier.

Niemand weet wat de toekomst brengt.  Ondertussen onderwijzen we nu kinderen op een toekomst uit een ver verleden, het industriële tijdperk om precies te zijn. Om kinderen op te leiden voor een toekomst waar we zelf nog geen weet van hebben, is creativiteit nodig.

Op school is fouten maken zo’n beetje het ergste wat er is. Maar zonder fouten kom je niet op nieuwe ideeën komen en geef je jezelf en de ander geen ruimte creatief te zijn. Op het festival zijn  fouten een feestje.  Je leert er door de ervaringen die je opdoet in de speelplaatsen, de zaal, bij binnenkomst en tussendoor. Zodat het zin heeft en er met al die onderwijs-vernieuwers na het festival een creatieve beweging in gang gezet is.

Zodat je terug op school de hoeder van de creativiteit wordt en een leeromgeving creëert  die de creativiteit van het kind heel laat.

Wil je erbij zijn? geef je dan snel op er zijn maar 150 plaatsen.

Wat je verwachten kunt:

Inspirerende workshops op alle creatieve gebieden, dans, beweging, muziek, drama en beeldend.  Met namen als Phoenix, Het tijdloze uur, Zero point field, Heel anders een taal leren…

Loop jij of jouw team al warm voor 8 uur inspiratie? Je kunt je alvast voorlopig en vrijblijvend inschrijven voor de allerlaagste prijs

Klik naar de website van Annette Wessels voor aanmelding.

 

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie