profiel

Joop van Duijn


Joop van Duijn
Bekijk mijn profiel

Wat is voor jou de onderwijsfilm van 2017?
twitter

Waak voor sociale pijn die lesgeeft aan sociale pijn hetkind.org/?p=59614

Ongeveer 3 uur geleden op hetkind's Twitter via hetkind website

facebook
Unieke ontmoeting met Greg Burdulis, zondagochtend in Utrecht: Bringing Mindfullness into the Classrooms

19 april 2013

Joop van Duijn

Er doet zich een unieke gelegenheid voor om zondagochtend a.s. Greg Burdulis in Utrecht te ontmoeten.  In november 2012 ontmoette Joop van Duyn deze Amerikaan – zie TED-filmpje – op een vergelijkbare workshop in New York. Zijn persoonlijke en praktische benadering van Mindfulness – voor bedrijven, afdelingen, scholen en klassen – sprak hem zeer aan. De komende dagen is Burdulis even kort in Nederland en heeft hij aangeboden een workshop/bijeenkomst te verzorgen op De Witte Vosch, aan de Oudegracht 46 in Utrecht. Aan deelnemers wordt een bescheiden bijdrage gevraagd in de kosten van Greg. De bijeenkomst is van 10.00 uur tot 13.00 uur. Vrije inloop vanaf 9.30 uur. 

Wanneer je de workshop wil volgen, vragen we je een bescheiden, vrijwillige bijdrage in de kosten voor Greg. Om al een indruk te krijgen verwijs ik je naar een filmpje op TedX, uit 2010, acht maanden nadat Burdulis zijn leven als monnik achter zich liet en zich besloot in te zetten voor de wereld, de maatschappij, het bedrijfsleven en…het onderwijs..

‘I want to help bring mindfullness, bring awareness of our bodies, of our minds, of our hearts, into the classrooms, into the working place, into the corporate boardrooms where decisions are made, that effect all of us and our planet. The more we can be in touch with ourselves, the more we are in touch with that basic goodness that has no opposite, so that we can make decisions that are good for all of us.’

 

 

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie