profiel

Marcel van Herpen


Marcel van Herpen
Bekijk mijn profiel

Wat is voor jou de onderwijsfilm van 2017?
twitter

‘Waar vind je de moed om licht te laten schijnen op de lastige adventsvakjes met de duistere verhalen?’ hetkind.org/?p=60931

Ongeveer 3 uur geleden op hetkind's Twitter via hetkind website

facebook
Op 24 april, ook informatie-avond voor open trajecten Pedagogische Tact en Pedagogische Leiderschap in Driebergen

20 april 2013

Marcel van Herpen

Op woensdag 24 april is de onderwijsagenda vol met activiteiten in Hilversum en vooral in en rondom theater Maitland in Driebergen. Tijdens het Festival of Solutions op landgoed de Horst  zal er ook aandacht worden besteed aan de betekenis van Pedagogische Tact in het kader van onderwijsverbetering en -ontwikkeling. Naast een workshare tijdens het middagprogramma is er dezelfde avond (om 19.00 uur) gelegenheid om meer informatie te krijgen over het traject Pedagogische Tact (voor leraren) én het traject Pedagogisch Leiderschap dat door het NIVOZ is ontwikkeld.  Marcel van Herpen en Simone Mark praten u graag bij over de mogelijkheden voor deelname van u als leraar, als schoolleider of als schoolteam. Op de Facebook-pagina kunt u alvast uw komst aankondigen. 

Naast incompany-begeleiding is er elk schooljaar ook inschrijving mogelijk via het ‘open’ traject. Op dit moment zitten deelnemers in de eindfase. Van een aantal heeft u al enkele verhalen gelezen op deze site, klik hier, hier, hier en hier.

Meer informatie over pedagogische tact – het begrip, het traject en het fenomeen – op www.pedagogischetact.nl

Informatie-avond voor deelname aan trajecten Pedagogische Tact en Leiderschap:
Woensdag 24 april, 19.00 uur, gebouw Vossesteyn, landgoed de Horst, Driebergen

 

 

 

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie