profiel

Marja Klaver


Marja Klaver
Bekijk mijn profiel

Wat is voor jou de onderwijsfilm van 2017?
twitter

Actie voor Sint-Maarten: de kinderen nemen het heft in handen hetkind.org/?p=60248

Ongeveer een uur geleden op hetkind's Twitter via hetkind website

facebook
Mini-symposium 12 juni in Deventer: 100% ouderbetrokkenheid

11 juni 2013

Marja Klaver

Geplaatst in: Opvoeding, Samenleving,

Onderwijscoach Marja Klaver merkte tijdens haar begeleidingstrajecten dat ouderbetrokkenheid in school een doorslaggevende factor is voor het welzijn op school. Betrokkenheid zoals dat gewenst is, is bij lange na niet vanzelfsprekend en ook hoe je deze betrokkenheid moet stimuleren was onduidelijk. Zij besloot er een boek over te schrijven: ‘School en ouder schouder aan schouder’. Morgen, woensdag 12 juni vertelt zij in het kader van een mini-symposium in Deventer meer over de aanleiding en de inhoud van het boek.

Lees voor meer informatie het persbericht.

Mini-symposium

Op 12 juni presenteert Marja Klaver haar nieuwste boek: ‘School en ouder schouder aan schouder – Betrek alle ouders met de Glans-techniek’. Het boek is geschreven voor directeuren en leraren in het basisonderwijs. Lees voor meer informatie het persbericht. Deze feestelijke presentatie gaat gepaard met het interactieve mini-symposium ‘100% succesvolle ouderbetrokkenheid met de Glans-techniek’. Wil je erbij zijn? Je bent van harte uitgenodigd.

Praktische informatie

Datum, tijd: woensdag 12 juni van 15.00 tot 17.30 uur
Locatie: De Latijnse School, Grote Kerkhof 6, Deventer

Programma

15.00 uur – ontvangst

15.15 uur – opening

15.20 uur – Interactief mini-symposium ‘100% succesvolle ouderbetrokkenheid met de Glans-techniek’

17.00 uur – Uitreiking van het eerste boek met aansluitend hapje, drankje en netwerken

Op deze middag kun je een gesigneerd exemplaar van het boek met korting kopen voor € 15,00. Je kunt het boek ook nu al bestellen voor € 15,00. Na de lancering in juni kost het boek € 17,50 en is het te koop via www.klaver-ct.nl, via bol.com, alle andere online boekverkopers of gewoon bij de betere boekhandel.

Aanmelden kan hier.

Marja Klaver is onderwijscoach en heeft 25 jaar ervaring in het initiëren en begeleiden van veranderings- en leerprocessen op zowel individueel, team als organisatie niveau.

 

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie