profiel

Martin Dogger


Martin Dogger
Bekijk mijn profiel

Wat is voor jou de onderwijsfilm van 2017?
twitter

Over lef & leren: wankelmoed, kleerscheuren, adventskalenders en kastanjes hetkind.org/?p=60211

Ongeveer 2 uur geleden op hetkind's Twitter via hetkind website

facebook
AFGELAST! Derde onderwijscafé in Zwolle a.s. woensdag 26 juni verschoven tot na de zomer

21 juni 2013

Martin Dogger

Dit CAFE IS AFGELAST! ER VOLGT SNEL EEN NIEUWE DATUM! Het derde onderwijscafé in Zwolle stond gepland voor a.s. woensdag 26 juni. Door de drukte in deze tijd van het schooljaar wordt het café verschoven naar volgend schooljaar. Martin Dogger plant op dit moment in samenwerking met de Katholieke Pabo Zwolle een reeks data voor de onderwijscafés van volgend schooljaar. Deze data zullen binnenkort bekend worden gemaakt. 

Het Onderwijscafé is een informele bijeenkomst van mensen uit het onderwijs die uitgangspunten van hetkind voor goed onderwijs ter harte nemen en daarbij hun eigen handelen en vorm daardoor ontdekken. Samen kijken we naar de uitdagingen van dit moment: van jezelf/de ander, van jouw school of organisatie; de maatschappij, de wereld.

Meer informatie kan opgevraagd worden via m.dogger@hetkind.org o.v.v Onderwijscafé Zwolle KPZ.

Eerdere café’s in het land:

Zwolle

Den Bosch

Driebergen

Breda

Nijmegen

Rotterdam

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie