profiel

Frank Kuhlmann


Frank Kuhlmann
Bekijk mijn profiel

twitter
facebook
‘Soms moet je in de put zitten om je echo te horen’

4 juli 2013

Frank Kuhlmann

‘Mijn doel is om het kleine de aandacht geven’, vertelt leraar Frank Kuhlmann over de intentie van zijn vertellingen. Als vader, met als hobby onderwijs en de pedagogiek. Hij zet de regels op papier, ontsproten aan de dagelijkse praktijk. Deze keer in interactie met zijn 5-jarige dochter Suus. ‘ Soms moet je in de put zitten om je echo te horen’.

Echo

suus van 5 zegt ineens vanaf de achterbank van de auto:

‘ik weet hoe dat heet als je in de put zit’

ja hoe dan?

‘dat heet echo’

in mijn hoofd maak ik van deze letterlijke opmerking een figuurlijke

echo is de herhaling

ik klim uit de put

en heb geleerd van de echo

soms moet je in de put zitten om je echo te horen

————————————————————–

Moedergevoel, 26 juni

morgen is mijn moederdag

ik verjaar

een bos rode rozen

ze hield van rode rozen

morgen is mijn moederdag

Suus 5 jaar

‘papa is lief maar mama is net iiiiiiiieeeeeets liever’

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie