profiel

Wat is voor jou de onderwijsfilm van 2017?
twitter

We gaan het begrip 'volwassenheid' verder verkennen, zie ook nivoz-jaarthema en jaarprogramma: nivoz.nl/lezingen/jaart… twitter.com/nivoz/status/9…

Ongeveer een uur geleden op hetkind's Twitter via Twitter for iPhone

facebook
Zomerfestival Learning Lane in Driebergen: ‘Wat zijn speerpunten om jezelf, maar ook de talenten van andere, optimaal te ontwikkelen?’

12 augustus 2013

sandra

Veel talentvolle kinderen of volwassen mensen ontwikkelen hun talenten niet optimaal, en evenveel mensen met schijnbaar minder talenten schoppen het erg ver. Waar ligt dit nu aan? Binnen sport, onderwijs of het bedrijfsleven, overal zijn  mensen bezig om andere te inspireren. Maar wat zijn de belangrijkste speerpunten om jezelf, maar ook de talenten van andere, optimaal te ontwikkelen? Op Learning Lane, het tweedaagse zomerfestival in Driebergen, zal ex-schaatsenrijdster Sandra Voetelink haar kennis en ervaring delen. Ze is een van de vier workshopgevers die vanuit het platform hetkind een bijdrage leveren. Learning Lane vindt plaats op donderdag 29 en vrijdag 30 augustus op landgoed De Horst. Inschijven kan via deze weblink: www.learninglane.nl

De beschrijvende tekst van Sandra Voetelink, worshopgever 38 die op vrijdag in ronde 2 en 3 plaats heeft voor maximaal 14 deelnemers..

Als ex-topsporter heb ik zelf veel ervaring met de wijze waarop je goed en/of optimaal kunt presteren, maar zeker ook over de wijze waarop dit niet lukt. Na mijn topsportloopbaan ben ik op zoek gegaan naar het ‘waarom’ van goed presteren en slecht presteren, heb ik mijzelf nog meer verdiept in wat talenten en kwaliteiten zijn en hoe je die kunt ontwikkelen. Uiteindelijk begreep ik wat de belangrijkste pijlers zijn voor mensen en heb ik na veel onderzoek, eigen ervaringen, studie en zelfstudie mijn talentontwikkelingsmodel ontwikkeld. Dit model gebruik ik tijdens workshops en trainingen.

Een van de belangrijkste punten van optimaal presteren en de ontwikkeling van talent is, dat het een continu proces is en afhankelijk van de wisselwerking tussen jou en jouw omgeving. Daarnaast is balans in lichaam en geest een voorwaarde om tot presteren te komen. Tijdens de workshop komen we letterlijk in beweging, want daar ligt een groot deel van de ontwikkeling van jouw kracht en die van de omgeving.

Nieuwsgierig geworden? Jouw kracht kan de sleutel zijn voor de ontwikkeling en de kracht van de ander. Graag deel ik mijn ervaringen en kennis.

Meer informatie over workshops en leerlijnen van Learning Lane op www.learninglane.nl

Learning Lane is hét zomerfestival voor HRD-professionals, loopbaanadviseurs, coaches en trainers die op de hoogte willen blijven van de nieuwste methoden en onderwerpen op het gebied van ‘leren’ binnen organisaties. Via hetkind zullen er vier workshopgevers actief zijn op dit tweedaagse festival, dat op 29 en 30 augustus voor het negende opeenvolgende jaar op landgoed De Horst in Driebergen zal plaatsvinden. Learning Lane laat je op een ontspannen manier kennis delen, leren, netwerken, genieten, verbinden en ontmoeten! Met meer dan 100 workshops, waarin je de nieuwste ontwikkelingen zelf kunt ondergaan, met verdiepende leerlijnen, lezingen van topwetenschappers en auteurs. Je kunt je nog aanmelden. voor één of twee dagen. 

Klik hier en hier

 

 

 

 

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie