profiel

Ferd van den Eerenbeemt


Ferd van den Eerenbeemt
Bekijk mijn profiel

Wat is voor jou de onderwijsfilm van 2017?
twitter

‘Steeds opnieuw paste ik de buitenwereld aan naar hun belevingswereld’ hetkind.org/?p=51218

Ongeveer 2 uur geleden op hetkind's Twitter via hetkind website

facebook
Leraren in dialoog op Parade van Amsterdam: combineer het nuttige met het aangename

18 augustus 2013

Ferd van den Eerenbeemt

Geplaatst in: Partnerschap,

De  Parade in Amsterdam biedt op dinsdag 20 augustus ruimte aan leraren, die het nuttige met het aangename kunnen combineren. Op uitnodiging van IIO (Innovatie Impuls onderwijs) en de stichting Leraren met Lef vindt er sowieso tussen 11 en 15 uur een uitwisseling plaats langs vele thema’s.  Er is onder meer een Bendecafé waarin aan ‘tafels’  wordt gesproken  over onderwerpen als innovatie  door  leraren,  de  ideale  leraar  en  de   lerarenagenda  die  het  ministerie  van  OCW  rond  5  oktober  gaat  presenteren.   Aan  elke  tafel  zit  iemand van het ministerie van OCW en/of van IIO  die  het  gesprek  begeleidt. Het Parade-terrein ligt aan het Martin Luther King-park. 

In deze FLyer  lees je meer over het initiatief.


Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie