profiel

Ken Robinson


Ken Robinson
Bekijk mijn profiel

twitter

Een studiedag/workshop voor beginnend VO-docenten op 22 januari in Driebergen. ‘Lesgeven is meer dan leer- en lesdoelen opstellen; je werkt met mensen.’ Maar wat is dan dat ‘meer’? @EerstdeKlas @GepkoHahn #nivoz nivoz.nl/agenda/#7382

Ongeveer 14 minuten geleden op hetkind's Twitter via Twitter for iPhone

facebook
Laatste speech Ken Robinson: ‘Jij bent als leraar van gelijke invloed op transformatie van onderwijs als politieke beleidsmaker’

26 augustus 2013

Ken Robinson

Aan het begin van de zomer  – op 1 juli – sprak Sir Ken Robinson andermaal voor de RSA organisatie, vanuit het vraagstuk ‘ How to Change Education from Ground Up’ . Als er een onderwijsrevolutie gaat plaatsvinden, zal die waarschijnlijk niet vanuit de beleidsinstanties plaatsvinden, maar vanuit de mensen op de vloer.  En als dat dan zo is, waar gaat die revolutie dan in de kern om? Zijn laatste boek ‘Finding Your Element’ speelt er op in. Op ontdekkingstocht naar jouw eigen talenten en passies om jouw wereld en het systeem te transformeren. Kijk mee naar de hele lezing en de samenvatting. ‘Kinderen hoeven niet geholpen worden met leren. De mens is van nature een lerende organisme. En een leraar is van even grote invloed als politieke beleidsmakers. De vraag is of je het ziet.’

Lees meer op http://sirkenrobinson.com

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie