profiel

Suzan Baldinger


suzan baldinger
Bekijk mijn profiel

Wat is voor jou de onderwijsfilm van 2017?
twitter

Waak voor sociale pijn die lesgeeft aan sociale pijn hetkind.org/?p=59614

Ongeveer 2 uur geleden op hetkind's Twitter via hetkind website

facebook
KidsCrowd in Maarssen: 100 kinderen, 40 vrijwilligers, 50 onderwijsprofessionals, 20 workshops en het Kindermanifest

5 september 2013

suzan baldinger

Suzan Baldinger wil vanuit Het Pakhuis van Onderwijsinnovatie  kinderen betrekken bij het onderwijs van morgen. Op woensdagmiddag 2 oktober organiseert het in Seats2Meet in Maarssen  KidsCrowd. Wat is belangrijk volgens kinderen, hoe moet goed onderwijs van de toekomst eruit zien? Er zijn 100 kinderen, 40 vrijwilligers, 50 onderwijsprofessionals, 20 workshops en het Kindermanifest van de School van de Toekomst. In onderstaand filmpje vertel Suzan meer. Wil jij er bij zijn, neem even contact op met Suzan Baldinger, info@hetonderwijspakhuis.nl

 

Kids Crowd is een event voor kinderen en onderwijsvernieuwers.
Op woensdagmiddag 2 oktober van 13.00-17.00 uur bij Seats 2 Meet in Maarssen. 

Zie ook facebook-pagina.

Er gebeurt op dit moment zoveel in onderwijsland. Leerkrachten, scholen,  besturen, ouders zijn op zoek naar andere wegen. Nieuwe waarden in onderwijs en ontwikkeling van kinderen. Een fantastisch spannende tijd.

Het draait om het kind, Het kind centraal in al zijn verscheidenheid. Daarover zou het moeten gaan in de wereld van het onderwijs.  Kinderen vinden vaak zelf onalledaagse oplossingen voor complexe problemen, dus betrek ik ze bij belangrijke maatschappelijke discussies en vinden we zo samen de antwoorden.

KidsCrowd gaat dat doen. Kinderen staan deze middag centraal en we betrekken ze bij onderwijsvernieuwing.  We werken hierin samen met ‘Now it’s our time‘, en veel andere professionals die kinderen een warm hart toedragen..

Het Kindermanifest zal een belangrijke aanvulling zijn op en een bijdrage leveren aan de maatschappelijke discussie over onderwijs op dit moment. We hopen het te kunnen aanbieden aan de minister van Onderwijs. En wie weet vormen we daarna wel een Kinderraad voor Goed Onderwijs van de Toekomst. Deze raad adviseert de minister en de staatssecretaris ongevraagd of op uitnodiging! Dat zou toch een fantastisch idee zijn.

Kom naar KidsCrowd. Het wordt een dag vol inspiratie en uitwisselen van ideeën.
Wij geven kinderen een stem, doe je met ons mee? 

Wil je meedoen met je hele (bovenbouw) groep of ben je belangstellende, je kunt je opgeven bij Het Pakhuis. Suzan Baldinger, info@hetonderwijspakhuis.nl.

Het Pakhuis >> wat & hoe

Elk kind verdient een ondernemende school met goede leerkrachten die uitgaan van ieders unieke talent. Een school met een breed en veelzijdig onderwijsaanbod en de nieuwste middelen op het gebied van ICT. Een school die vooruitblikt, ambitiegedreven is en kinderen toerust voor de wereld van straks. Het Pakhuis adviseert alle professionals die zich in en om het onderwijsveld bewegen.  Van leerkracht tot directeur van ouder tot wethouder. Door creatieve, vernieuwende advisering en projectondersteuning op maat maakt Het Pakhuis het verschil.

Suzan Baldinger heeft 20 jaar gewerkt in het basisonderwijs. Als leerkracht, intern begeleider, adjunct directeur en directeur. In Amsterdam Nieuw-West heeft zij de brede school ’t Koggeschip op de kaart gezet. 

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie