profiel

Christiaan Zandt


Christiaan Zandt
Bekijk mijn profiel

twitter

Beschouwing voor onderwijsfilmprijs van het jaar, deel 6: Nee heb je hetkind.org/?p=59547

Ongeveer een uur geleden op hetkind's Twitter via hetkind website

facebook
Playshop Verbindende Communicatie in Groningen: compassie en empathie in onderwijsrelaties

28 september 2013

Christiaan Zandt

Tijdens een playshop op zaterdag 23 november in Groningen maakt u op een interactieve manier kennis met manieren waarop verbindende communicatie in het onderwijs kan worden toegepast. Matthew Rich-Tolsma neemt de deelnemers in oefeningen mee door het gedachtengoed van Geweldloze (of Verbindende) Communicatie van Marshall Rosenberg. Deze playshop is geschikt voor iedereen die meer compassie en empathie wenst in het contact met kinderen, en iedereen die daartoe op zoek is naar bruikbare instrumenten en inzichten. Kosten zijn 40 euro voor de hele dag.

matthewDeze playshop wordt georganiseerd door Christiaan Zandt (Bisho), die in het noorden trainingen verzorgt op het gebied van verbindende communicatie. Op deze dag zult u onderweg ervaren hoe krachtig communicatie kan zijn als u aanwezig kunt blijven bij wat zich afspeelt. Compassie kan een diepgaande verandering in het leerproces met zich meebrengen, en Matthew put uit een breed scala aan instrumenten om u te helpen die verandering aan den lijve te ervaren. Er zal ook ruimte zijn om met alledaagse situaties en casus van deelnemers te werken.

Tijdens deze playshop wordt Nederlands en Engels gesproken. Voor vertaling wordt gezorgd!

integralMatthew Rich-Tolsma heeft internationaal gewerkt als leraar, trainer, onderwijsspecialist (Montessori) en consultant. Hij verricht wetenschappelijk onderzoek en publiceerde in verschillende boeken en tijdschriften. Daarnaast is hij gecertificeerd als trainer Geweldloze Communicatie. Meer informatie over zijn werk op het gebied van onderwijs vindt u op www.ignitingbrilliance.com.

Deze informatie als PDF-flyer downloaden? Klik hier.

Praktische informatie:

Wanneer

Waar

Kosten

23 november 2013, 10-15 uur Groningen € 40 INSCHRIJVEN

Aanmelden?
Ga naar www.bisho.nl/matthew en klik op INSCHRIJVEN, of stuur een e-mailtje aan info@bisho.nl

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie