profiel

Rob van der Poel


robvanderpoel
Bekijk mijn profiel

twitter
facebook
Diane Ravitch: ‘Het gaat niet goed met scholen, omdat het niet goed gaat met de maatschappij’

20 oktober 2013

robvanderpoel

Geplaatst in: Moreel Kompas, Samenleving,

In het Amerikaanse programma ‘All In’ lichtte Diane Ravitch begin oktober haar nieuwste boek ‘Reign of Error’ toe.  In het interview zet ze  nogmaals uiteen hoe het huidige Amerikaanse onderwijssysteem op dit moment te lijden heeft onder ongelijkwaardigheid. Er is een enorm gat tussen hoe arme kinderen en rijkere kinderen het op school doen in de Verenigde Staten? Ravitch heeft onderzocht hoe dat komt en wat eraan gedaan kan worden. Kleinere klassen en eerder (op school) beginnen, dat zou volgens haar helpen. Luister en kijk mee naar Ravitch analyse. ‘Het grootste probleem in onze (Amerikaanse) maatschappij is armoede.’ 

All Inn met Chris Hayes, NBCnews.com – uitzending over ‘Reign of Error’

Visit NBCNews.com for breaking news, world news, and news about the economy

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie