profiel

Michael Fullan


Michael-Fullan
Bekijk mijn profiel

Job Christians


Job Christians
Bekijk mijn profiel

Wat is voor jou de onderwijsfilm van 2017?
twitter

‘Waar vind je de moed om licht te laten schijnen op de lastige adventsvakjes met de duistere verhalen?’ hetkind.org/?p=60931

Ongeveer 3 uur geleden op hetkind's Twitter via hetkind website

facebook
Masterclasses Michael Fullan over zijn nieuwste boek Stratosphere, in Zwolle en Deurne

2 november 2013

Michael-Fullan

Dr. Michael Fullan bezoekt ons land in verband met de lancering van zijn nieuwe boek ‘Stratosphere’. In die periode geeft hij twee Masterclasses. Op maandagochtend 2 december spreekt Fullan bijna drie uur lang bij KPZ in Zwolle.  een dag later verschijnt hij in het Brabantse Deurne. Het thema waarover Fullan uitweidt is de verbindende  kracht van technologie, pedagogiek en veranderkunde.  Bekijk een interview met Fullan over zijn laatste werk. Een ticket kost 125 euro, inclusief een exemplaar van zijn nieuwe boek.

stratoOver ‘Stratosphere’
Het herijken van opvattingen over het gezamenlijk leren van leerlingen en leraren staat, mede onder invloed van de digitale wereld, voor een wezenlijke transitie van scholen. ‘Stratosphere’ geeft diep inzicht in de veranderende verhouding tussen leerling en leraar, herontwerp van onderwijs, beelden van een nieuwe pedagogiek, mogelijkheden tot verandering en het nut van technologie.

Michael Fullan  is een Canadese socioloog en voormalig rector van de universitaire lerarenopleiding in Ontario. Fullan is gespecialiseerd in onderwijsvernieuwing. In Groot-Brittannië was hij adviseur van Tony Blair en adviseerde hogere standaarden en strenger toezicht op de staatsscholen. In vier jaar tijd steeg het aantal elfjarigen dat goed presteerde op taaltoetsen van 63 (1997) naar 75 procent (2002). De kern van de aanpak van Fullan is het verspreiden van kennis over effectief onderwijs op alle niveaus.

Een interview met Fullan, n.a.v. zijn boek Stratosphere:

Masterclasses Michael Fullan

Datum: Maandag 2 december 2013
Locatie: Katholieke Pabo Zwolle, Ten Oeverstraat 68, Zwolle
Tijd: 9.30 – 12.00 uur
Kosten: € 125,00 (inclusief exemplaar ‘ Stratosphere’ t.w.v. €34,95)

Aanmelden voor Zwolle

Datum: Dinsdag 3 december 2013
Locatie: Willibrordhaeghe, Deurneseweg 9, Deurne
Tijd: 9.30 – 12.00 uur
Kosten: € 125,00 (inclusief exemplaar ‘ Stratosphere’ t.w.v. €34,95)

Aanmelden voor Deurne

 

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie