profiel

Marcel van Herpen


Marcel van Herpen
Bekijk mijn profiel

Wat is voor jou de onderwijsfilm van 2017?
twitter
facebook
Gratis avond Pedagogische Tact op Thomas More in Rotterdam: 29 januari a.s.

15 december 2013

Marcel van Herpen

De Thomas More Hogeschool in Rotterdam is de volgende Pabo-opleiding die een open avond organiseert rondom het begrip Pedagogische Tact. De (gratis) bijeenkomst op 29 januari is bedoeld voor studenten, collega-leraren, alumni en andere mensen die weten dat de relatie bepalend is voor de ontwikkeling en de prestaties van kinderen. Marcel van Herpen zal het fenomeen Pedagogische Tact duiden en met de deelnemers verder verkennen. Op de avond – aanvang 19.30 uur – is zijn laatste boek ‘Ik, de Leraar’ met korting te verkrijgen.

logoPedagogische Tact kan omschreven worden als een bijzonder moment van interactie, waarop een leraar het goede weet te doen op het juiste moment, ook in de ogen van zijn leerlingen. Het NIVOZ biedt de avonden in samenwerking aan met lerarenopleidingen en Pabo’s.

Eerder vonden er PT-avonden plaats in Utrecht (Marnix Academie), Den Bosch (Fontys), Nijmegen (HAN), Zwolle (KPZ) en op het Connect College in het Limburgse Echt.  Nu is Thomas More Hogeschool gastheer.

cover boek PT met garantDeze bijeenkomst op woensdagavond 29 januari vindt plaats in de aula van de hogeschool, aan de Stationssingel 80, 3033 HJ Rotterdam.

Meld je wel aan vóór 17 januari via info@thomasmorehs.nl .

Wacht niet te lang, want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Nyree Schipper (Thomas More Hogeschool) via n.schipper@thomasmorehs.nl

De UITNODIGING IN PDF

 

 

Start nieuw open traject PT/PL in maart 2014

Het NIVOZ kondigt een nieuw open traject Pedagogische Tact/Pedagogisch Leiderschap aan. De bijeenkomsten (vijf in totaal, van 9.30 – 16.30 uur, tot het einde van het schooljaar) vinden plaats in Driebergen. Leraren en schoolleiders uit ale windstreken, van alle soorten onderwijs (PO, VO, HBO, MBO) zijn welkom. Het komende traject is gepland op de volgende vrijdagen: 7 maart, 28 maart, 25 april, 23 mei en 13 juni

Als deelnemer van de trajecten Pedagogische Tact en Leiderschap heb je automatisch toegang tot de onderwijsavonden in Driebergen  16 januari, 13 februari, 13 maart, 15 mei en 12 juni). De kosten voor het traject Pedagogische Tact bedragen € 1.000,- (gesubsidieerd) en Pedagogisch Leiderschap € 3.500,-. In deze bedragen zit verwerkt: 35 contacturen, leermateriaal en dagcatering/zaalhuur.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Roland Schut 06-51297943. E-mail: r.schut@hotmail.com

 

 

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie