profiel

Pedro de Bruyckere


Pedro de Bruyckere
Bekijk mijn profiel

twitter

Stevens: van de kinderen wordt je niet moe. Dat komt door het systeem. En dan is de vraag hoe je je daartoe verhoudt. Van wie moet het, wat je doet? Wat zie je als jouw verantwoordelijkheid? #educollegetour

Ongeveer 14 uur geleden op hetkind's Twitter via Twitter for iPhone

facebook
John Hattie: ‘Waarom zijn zoveel leerkrachten zo succesvol?’

19 december 2013

Pedro de Bruyckere

Geplaatst in: Legitimering

Pedro de Bruyckere tipt de TED Talk van John Hattie, hoogleraar Educatie in Melbourne. Hattie stelt dat er veel expert leraren zijn. Iedereen kent er immers minimaal één. Hattie wil deze expertise bovenal erkennen, maar ook analyseren en begrijpen. Wat kunnen we van hen leren? ‘Anders dan bij andere beroepen wordt van een leraar verwacht dat hij meteen op een hoog niveau functioneert, dat hij alles kan. Dáár klopt iets niet.’

TEDxNorrköping John Hattie: ‘Why are so many of our teachers and schools so successful?

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie