profiel

Simon Verwer


Simon Verwer
Bekijk mijn profiel

twitter

YouTube, gipsmaskers, games en make-up hetkind.org/?p=59486

Ongeveer 7 uur geleden op hetkind's Twitter via hetkind website

facebook
Crowd-sourced symposium op Hyperion Lyceum in A’dam: ‘Doe als Ramses’

7 januari 2014

Simon Verwer

“Zing, vecht, huil, bid, lach, werk en bewonder”. Dit is het thema van het Hyperion Lyceum Symposium 2014 dat op donderdag 20 en vrijdag 21 februari in Amsterdam plaats vindt. Twee dagen lang volgen 300+ leerlingen workshops onder de noemer ‘Doe als Ramses’ waarbij ze uitgedaagd worden om op een alternatieve wijze te leren over zichzelf, de ander en de wereld.  Het Symposium is een crowd-sourced evenement met €0,- budget. Lees verder.

hyperion-schoolgebouwOm deze reden is Simon Verwer – docent op het Hyperion Lyceum –  op zoek naar mensen die het leuk en waardevol vinden om hun expertise twee uur lang met een twintigtal leerlingen te delen. Wil je een bijdrage leveren? Mail naar Simon, zie profiel rechts.

Wij zijn een school voor VWO+, met gymnasium en atheneum. In beide richtingen ligt de nadruk op het ontwikkelen van een academisch denkniveau. Kritisch en rationeel leren denken met oog voor mens en maatschappij staat daarbij centraal. Het Hyperion Lyceum gaat er van uit dat de leerlingen leergierig en getalenteerd zijn. Ons onderwijs geeft leerlingen de intellectuele bagage mee om een kritisch burger te worden met een grote maatschappelijke betrokkenheid.

logo_hyperion_lyceumOns adres:
Tolhuisweg 6
1031 CL Amsterdam

http://hyperionlyceum.nl

 

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie