profiel

Annonay Andersson


Annonay Andersson
Bekijk mijn profiel

twitter

Aanraken in het geheel vermijden is geen optie: het is een levensbehoefte hetkind.org/?p=61703

Ongeveer 25 minuten geleden op hetkind's Twitter via hetkind website

facebook
‘Laten we alle leraren bedanken die de poort hebben geopend tot het pad dat ons hierheen heeft geleid’

17 februari 2014

Annonay Andersson

‘How many of you remember a great teacher who inspired you and opened the gate to the path that lead you here? I want you all to put your hands up. That’s a lot of teachers. So let’s right now, thank all those teachers.’ Gisteravond kreeg de befaamde Britse actrice Helen Mirren tijdens de British Academy of Film and Television Arts (BAFTA’s) de Fellowship Bafta voor haar uitzonderlijke bijdragen aan de Britse filmindrustrie. De actrice grijpt de acceptatiespeech aan om álle leraren te bedanken, beginnend bij  haar lerares Alice, pas overleden op 102-jarige leeftijd. ‘My journey to this place began with a great teacher.’

Helen Mirrens speech tijdens de BAFTA’s op 16 februari 2014

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie