profiel

Tjeu Seeverens


Tjeu Seeverens
Bekijk mijn profiel

twitter
facebook
Passend Onderwijs Draait Door: Leerlingen in Limburg als specialisten van hun eigen ontwikkeling en toekomst

6 maart 2014

Tjeu Seeverens

Geplaatst in: Partnerschap,

kringEr is al veel gezegd en geschreven over Passend Onderwijs. Meestal over de kids die het betreft. Nog veel te weinig met de kids en hun ervaringen en oplossingen. Dat dit heel zinvol is, bewees het volgende initiatief van het Samenwerkingsverband in Parkstad,  Zuid-Limburg. Met Joey (13 jaar), Wesley (16 jaar), Peter (15 jaar) en Vincent (15 jaar)… Kijk verder.

Op 23 januari zaten leerlingen om de tafel om te praten over Passend Onderwijs. Tjeu Seeverens – verbonden aan de het Beroepscollege Parkstad Limburg – was gespreksleider in een formule, zoals De Wereld Draait Door (DWDD) informatie en discussies behandelt. Hij stuurde de video door van deze bijzondere meeting, waarin 80 bestuurders en directieleden van de scholen voor Voortgezet (speciaal) Onderwijs uit de regio waren uitgenodigd.  Parkstad VO grijpt de Week van passend onderwijs (24-28 maart) aan om Passend Onderwijs Draait Door te herhalen op zo veel mogelijk scholen in het samenwerkingsverband.

‘Je hebt docenten die er niet goed mee omgaan en docenten die het wel snappen’

 


.

Passend onderwijs draait door

Samenwerkingsverband Parkstad vo organiseert van 24 t/m 28 maart meerdere versies van de geslaagde bijeenkomst Passend onderwijs draait door. Locaties en data volgen.

Contact

Norbert Bollen
n.bollen@swv-parkstad.nl
06 50 28 50 31

 

 

 

 

De samenwerkingsverbanden in Zuid-Limburg organiseerden

 

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie