profiel

Titia Bruning


Titia Bruning
Bekijk mijn profiel

twitter

Onze diverse identiteiten: wat zie jij: een vrouw met hoofddoek of een moeder? Een puber met hoodie of 'n muziekfan? hetkind.org/?p=61693

Ongeveer 6 uur geleden op hetkind's Twitter via hetkind website

facebook
Hackaton in Amsterdam, met Google-hangouts en een focus op innovatie in onderwijs

7 maart 2014

Titia Bruning

Geplaatst in:

Op zaterdag 15 en zondag 16 maart wordt er een Social Innovation Hackathon gehouden in de Greenhouse, de coworking-space van Knowmads in Amsterdam. Een internationale Hackaton, speciaal gericht op innovatie in het onderwijs. Zijn er vooruitstrevende manieren om het onderwijs te verbeteren en te innoveren? Hoe kunnen we dit realiseren? Tita Bruning nodigt iedereen uit  in Nederland om mee te doen. Want tegelijkertijd zullen er mensen in verschillende steden over de hele wereld deelnemen aan een soortgelijke Hackathon (van Brazië, Nepal, Roemenië en Bangladesh tot Uganda). Lees verder.

knowmadsHet gaat om een internationale hackaton, educatie-gericht. In één weekend, gaan wereldwijd kleine communities gezamenlijk 24 uur aan de slag met hun ideeën. Met elkaar in contact via google-hangouts; verbindend in de community zelf én met elkaar wereldwijd. Ik hoor je denken…: ‘Wat houdt een hackaton nou precies in? Wat is de kracht ervan? Hoe kan het waardevol zijn voor mij of mijn organisatie?

Wat gebeurd er precies dit weekend?

– 24 uur wordt er samen gewerkt rond het onderwerp.
– Meedoen kan als team of individueel
– Je ontmoet mede-geïntresseerden, experts en andere bij educatie betrokken partijen.
– Met jullie hulp kunnen we een begin maken van een reeks volgende hackatons, zodat projecten kunnen groeien en uitgevoerd kunnen worden.

Over Knowmads Greenhouse, zie link

headerAanmelden voor Hackaton

Een weekend waar duurzame contacten worden gelegd door middel van cocreatie! Nieuwsgierig? Zie je de waarde ervan in en wil je bijdragen? Dan.. meld je aan via greenhouse@knowmads.nl! Via de facebookgroep (link) houden we je op de hoogte.

Daarnaast staat ons core-team open voor hulp bij de organisatie, het faciliteren, of het sponsoren van de Hackathon. Samen kunnen we er een bruisend en inspirerend evenment van maken! Maar uiteindelijk blijven jullie ideeën het belangrijkste. Veel gave ideeën. Wij zien onderwijs als de basis van alles, het kán een stuk beter en altijd mooier. Jouw idee kan een groot verschil maken! Elkaar daarin versterken. Dát is waarom de hackaton er is!

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie