profiel

Meryem Ozektas


Meryem Ozektas
Bekijk mijn profiel

twitter

Een onderwijsconcept waarbij leraren op een bepaalde manier 'in de wereld zijn' . Inspiratie vooraf aan de Masterclass op 5 april in Leiden. Welke plek heeft verwondering in het curriculum? En hoeveel ruimte is er voor een onderbreking van het lesrooster? linkedin.com/pulse/een-onde…

Ongeveer 4 uur geleden op NIVOZ-platform hetkind's Twitter via Twitter Web Client

facebook
Passie op Zuid, deel 3: Meryem verbaast zich over de scepsis om haar heen

23 april 2014

Meryem Ozektas

passie op zuid‘Passie op Zuid’ is een beweging van docenten die hun passie voor werken op Rotterdam-Zuid willen delen! Zij willen laten zien hoe waardevol het is om op Zuid te werken en ze willen anderen ‘besmetten’ met hun enthousiasme. In deze video nemen we een kijkje in de praktijk van Meryem Ozektas en haar vmbo-leerlingen van het STC aan de Rotterdamse Waalhaven. ‘ Je weet gelijk hoe het zit met haar.’

Meryem Ozektas is lerares Engels op het STC aan de Waalhaven, een vmbo voor werk in de haven. De school zitten voornamelijk jongens  tussen 12 een 18 jaar. Meryem is zeer begaan met haar vak en verbaast zich over de scepsis van de mensen om haar heen. ‘Juist het contact spreekt me aan, dat je laat zien wie je bent, dat ze weten dat ze iets van je kunnen leren, maar niet alleen op gebied van Engels, maar ook op persoonlijke vlak.’

En haar leerlingen: ‘Je weet gelijk hoe het zit met haar.’

Zie verder ook de website Passie op Zuid: www.passieopzuid.com

Meryem Osektas from henry Van Der Dussen on Vimeo.


Waardevolle verhalen voor goed onderwijs

Bestel: 24 euro

hetkindvk

Iedereen maakt verschil, samen hebben we impact

Als donateur (50 euro) ontvang je ‘het Jaarboek 2014
en de jubileumuitgave ‘NIVOZ & de urgentie van goed onderwijs

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie