inspiratie, legitimatie en verbinding
Deze website wordt inmiddels elke maand meer dan 150.000 keer bezocht! De verhalen komen van leraren, schoolleiders, bestuurders, ouders/opvoeders en onderwijsbetrokkenen zelf.
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

profiel

Ken Robinson


Ken Robinson
Bekijk mijn profiel

Stemming van hetkind
twitter

‘De beste leerschool blijkt maar weer dat je de dingen zelf moet ervaren’ hetkind.org/?p=57360

Vorige week op hetkind's Twitter via hetkind website

facebook
Elijah Miles (18) over de verantwoordelijkheid van de leraar in relatie tot de toekomst van de samenleving

18 mei 2014

Ken Robinson

De 18-jarige Elijah Miles, zojuist afgestudeerd als high-school student, legt vingers op zere plekken, aangaande onderwijs en de realiteit van vandaag. Maar hij biedt tegelijkertijd hoop en inspiratie. In zijn speech richt hij zich tot toekomstige leerkrachten in Baltimore. Zij zijn de sleutel voor een betere samenleving, een betere toekomst.  Leraren en onderwijsbegeleiders worden door Eiijah herinnerd aan de vraag waarom ze doen wat ze doen. Kijk en luister mee. ‘The power of teachers to change the world’.

A summer intern at Teach For America Baltimore, Elijah Miles delivered this inspiring speech to a group of incoming teachers at institute. Wise well beyond his years, we think Elijah’s words are a great reminder about why we do the work that we do.Elijah will begin college at Morgan State in the fall.