profiel

Ken Robinson


Ken Robinson
Bekijk mijn profiel

twitter

Waardevol opvoeden in een improvisatiemaatschappij hetkind.org/?p=61740

Ongeveer een uur geleden op hetkind's Twitter via hetkind website

facebook
Elijah Miles (18) over de verantwoordelijkheid van de leraar in relatie tot de toekomst van de samenleving

18 mei 2014

Ken Robinson

De 18-jarige Elijah Miles, zojuist afgestudeerd als high-school student, legt vingers op zere plekken, aangaande onderwijs en de realiteit van vandaag. Maar hij biedt tegelijkertijd hoop en inspiratie. In zijn speech richt hij zich tot toekomstige leerkrachten in Baltimore. Zij zijn de sleutel voor een betere samenleving, een betere toekomst.  Leraren en onderwijsbegeleiders worden door Eiijah herinnerd aan de vraag waarom ze doen wat ze doen. Kijk en luister mee. ‘The power of teachers to change the world’.

A summer intern at Teach For America Baltimore, Elijah Miles delivered this inspiring speech to a group of incoming teachers at institute. Wise well beyond his years, we think Elijah’s words are a great reminder about why we do the work that we do.Elijah will begin college at Morgan State in the fall. 

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie