profiel

Marcel van Herpen


Marcel van Herpen
Bekijk mijn profiel

Dereck Oerlemans


Dereck Oerlemans
Bekijk mijn profiel

twitter
facebook
Marcel van Herpen en de grote rode kerstbal: ‘Mag het iets meer zijn?’

29 juli 2014

Marcel van Herpen

Geplaatst in: Opvoeding,

Marcel van Herpen vertelt over een ‘turning point’ in zijn eigen opvoeding, als slagerszoon in Heeswijk-Dinther. Eén moment dat meer zegt dan elk willekeurig verhaal. Zijn terugblik. ‘Die 25 gulden brandden natuurlijk in mijn zak. Toen ik naar de winkel ging, zag ik ‘m daar meteen hangen: de vuurrode, enorme kerstbal. Ter grootte van een skippybal.’ 

Lezing Marcel van Herpen – Turning points in opvoeding. from HETKIND.ORG on Vimeo.

Marcel van Herpen opereert vanuit het Centrum voor Pedagogisch Contact (CPC), nadat hij lange tijd verbonden was aan stichting NIVOZ. Hij is auteur, veelgevraagd spreker en begeleidt onderwijsmedewerkers in trajecten.

 

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie