profiel

Suzanne Niemeijer


Suzanne Niemeijer
Bekijk mijn profiel

twitter
facebook
Het geheim achter de relatie tussen geluk en werk

6 oktober 2014

Suzanne Niemeijer

We geloven dat we moeten werken om gelukkig te zijn, maar zou het kunnen dat de volgorde niet klopt? In deze snelle en onderhoudende talk van TEDxBloomington betoogt psycholoog Shawn Achor dat geluk feitelijk de inspiratiebron vormt van productiviteit. Het is een video in het verlengde van Catrol Dweck (Fixed en growth mindset), maar ook van de TED talk van Sir Ken Robinson: the way we’re educating our children.

Shwan Achor geeft het populairste college aan Harvard University (over geluk) en is een charismatisch, veelgevraagd spreker en consultant. Hij adviseert de grootste Amerikaanse bedrijven, scholen en non-profitorganisaties. Achor studeerde magna cum laude af aan Harvard en behaalde een doctoraal christelijke en boeddhistische ethiek aan Harvard Divinity School.

Zie hier de video:

 

Aangedragen door Suzanne Niemeijer.

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie