profiel

André Meiresonne


Andre-Meiresonne
Bekijk mijn profiel

twitter
facebook
Veranderen van binnenuit: ‘Zorg dat je kunt zeggen, ik heb gedaan wat ik kon’

9 november 2014

Andre-Meiresonne

Geplaatst in: Verantwoordelijkheid,

Zondagavond laat, een kleine overdenking van André Meiresonne:

Heb je gedaan wat je kon_ Ja_ Nou dan. Nee_ Volgende keer beterTwijfel is dodelijk – als het over je eigen intenties gaat. Weet wat je doet, en doe het goed. En hou op met twijfelen over je goede bedoelingen. Je hebt gedaan wat je kon. Tenminste, zorg daarvoor. Dan hoef je ook niet te twijfelen. Zorg dat je altijd kunt zeggen: ‘Ik heb gedaan wat ik kon.’ En als je dat niet zo is: zorg dat je het de volgende keer wel kunt zeggen. Twijfelen mag, te allen tijde. En als je dan – misschien na veel twijfelen – iets doet, doe het dan goed. Dat is alles. 

André Meiresonne is een spreker over crisis, transformatie en leiderschap, over Veranderen van binnenuit. Zijn blogs zijn op zijn eigen site te vinden.

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie