profiel

Kim van Haeften


kimvh
Bekijk mijn profiel

twitter

Reflecteren op intensieve theateravond Kings of War: een nobel streven, maar soms een brug te ver hetkind.org/?p=62590

Ongeveer 6 uur geleden op hetkind's Twitter via hetkind website

facebook
Onderwijs op De Torenuil in IJsselstein: waarom pas jij zo goed in deze klas?

12 november 2014

kimvh

Geplaatst in: Legitimering

Kim van Haeften – werkzaam als groepsleerkracht op De Torenuil in Ijsselstein – vroeg haar leerlingen naar Passend Onderwijs. Waarom pas jij zo goed in deze klas? Zes kinderen van groep 3 schreven hun antwoorden op.

cover magazine


Magazine

Dit verhaal verwijst naar het eerste magazine van hetkind: Passend Onderwijs. Niemand buitengesloten.

–> Vanaf 10 november is een exemplaar gratis te verkrijgen op Onderwijsavonden in Driebergen. Wilt u tien exemplaren (of een veelvoud), dan kunt u een bestelling plaatsen via deze link. U betaalt 15 euro, plus verzendkosten.

 

SONY DSC

 

 

Maureen:

‘Ik pas goed bij juf Kim in de klas, omdat ze mij knuffelde toen mijn opa dood ging. En toen mama vertelde dat opa dood was gegaan, knuffelde je haar ook. En als ik ruzie heb, dan help je me, je kan altijd goed helpen. Maar als ik ruzie heb, dan mag eerste de ene en dan de ander vertellen en dan probeer je het altijd goed te maken. Je bent gewoon heel lief.’

frederque of lotteMarit:

‘Ik pas bij juf kim in de klas, omdat ze spiekbriefjes voor mij maakt. Ze maakt ook grapjes en de klas is heel gezellig.’

Jade:

‘Ik pas bij juf Kim, omdat ze me alles uitlegt als ik het moeilijk vind. Als jij de sommen op dezelfde manier uitrekent. word ik blij. Want dan doe je hetzelfde.’

Lotte:

‘Ik pas bij juf Kim, omdat ik in groep drie heel vaak buikpijn had en toen troostte ze me. Nu heb ik niet meer zoveel problemen. Maar als er iets aan hand was, kwam je meteen naar me toe. Ook als ik iets niet snapte.’

jadeSophie:

‘Ik pas bij juf Kim, omdat ze altijd gezellig was en als er iets was, begreep je dat snel. Je hielp me vaak. Je was niet van als je iets fout deed maar je had toch heel goed je best gedaan, dat het dan toch overnieuw moest, maar dan mocht ik het zo laten.’

Mace:

Ik pas bij juf Kim ,want als ik iets tegen haar zeg voel ik me daarna fijner!

 

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie