profiel

Rob van der Poel


robvanderpoel
Bekijk mijn profiel

twitter

Voorstelling voor onderwijsfilmprijs van het jaar, deel 2: Pauze! hetkind.org/?p=59459

Ongeveer een uur geleden op hetkind's Twitter via hetkind website

facebook
Magazine hetkind: inspiratie en legitimatie voor leraren, schoolleiders, ouders en onderwijsbetrokkenen: Waar en hoe te verkrijgen?

24 november 2014

robvanderpoel

Het eerste magazine van hetkind is maandag 10 november van de drukpers gerold!  Een fraai vormgegeven magazine (64 pagina’s) bedoeld om het gesprek over goed onderwijs met elkaar te voeren aan de hand van existentiële vragen. Met artikelen en verhalen waarin we laten zien hoe visie op goed onderwijs op vele manieren vorm krijgt in de dagelijkse onderwijspraktijk. Deze keer binnen het thema  ‘passend onderwijs’ waaraan scholen sinds augustus 2014 moeten voldoen. 

magaizne coverHet magazine is te bestellen per 5 of 10 exemplaren via Educatheek. Wellicht een idee om uw onderwijsmedewerkers rond het eind van het kalenderjaar (Sinterklaas en kerst) mee te verrassen?

Zoals je van ons gewend bent, zijn redacteuren en bloggers het land in getrokken om prachtige praktijkvoorbeelden op te tekenen en daarnaast zijn er achtergrondverhalen en wordt er wetenschappelijke onderbouwingen geboden. Voor wie ons nog niet kent, veel leesplezier. We hopen je nader te ontmoeten – online en in levende lijve.

Het magazine (1 exemplaar) is gratis te verkrijgen bij Onderwijsavonden van hetkind, zoals ze zeven keer per jaar plaatsvinden in Driebergen (zie link), op 28 januari bij de NOT in Utrecht en incidenteel bij lezingen van Luc Stevens, Marcel van Herpen en andere sprekers die aan het NIVOZ zijn verbonden, dan wel symposia en conferenties.

Voor een indruk van het magazine hebben we een aantal pagina’s in PDF gezet. Alsmede de inhoudsopgave.

Wij vernemen graag van u wat u leest, aanspreekt , dan wel te horen welk verhaal u als onderwijsbetrokkenen te vertellen hebt in relatie tot wat u in dit magazine hebt gelezen.

Inhoudsopgave

 

Sinhoudsopgave

 

Bestellen

Vijf exemplaren kosten 9 euro, voor tien exemplaren betaalt u 15 euro (exclusief verzendkosten). Klik hier!

 

 

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie