profiel

Arjan Moree


Arjan Moree
Bekijk mijn profiel

twitter

@ypakk @WALHALLAb_NL Zekers, @ypakk. Onze man in Zutphen komt er regelmatig over de vloer. Zie: hetkind.org/2017/10/26/mak…

Ongeveer 8 uur geleden op hetkind's Twitter via Twitter for iPhone

facebook
Eric Mazur op Harvard: ‘Betrokken, actieve leerlingen, zonder lessen en examinering’

28 december 2014

Arjan Moree

De aandacht van geschiedenisleraar Arjan Moree ging naar een filmpje van Eric Mazur, docent op Harvard University, en zijn AP50-experience. Het filmpje draagt de significatie ondertitel Don’t Lecture Me. Hoogleraar Mazur zet mooi uiteen hoe goed onderwijs in elkaar zit, met betrokken, actieve leerlingen en zonder lessen en examinering. Zijn hoofddoel is dat leerlingen eigenaarschap gaan nemen over hun leren. ‘Kinderen leren natuurkunde niet meer omdat wij willen dat ze het leren, maar omdat ze het zelf willen. Het is hun grootste wens.’

harvardA hands-on approach to teaching and learning in AP 50 helps Harvard undergraduates learn the foundational concepts in physics by applying them to real-world situations. “I’ve never taken a class like this before,” says 16-yearold Bernadette Lin, “but I really love it.” Read more about AP 50 at http://hvrd.me/16tFWG9.

@arjanmoree is docent geschiedenis bij PENTA College – CSG Scala Rietvelden in Spijkenisse.

 

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie