profiel

Jack Provily


Jack Provily
Bekijk mijn profiel

twitter
facebook
Meditatie voor moderne tijden: simpel te leren, leuk om te doen en relevant voor je dagelijkse leven

12 juni 2015

Jack Provily

Wanneer was de laatste keer dat je 10 hele minuten niets deed? Niet sms’en, praten of zelfs denken? Mindfulness-deskundige Andy Puddicombe beschrijft de transformatieve kracht van het verfrissen van je geest. Met  10 minuten oefening  per dag zet je jezelf (en de kinderen) op het spoor. ‘Wierook of zitten in vreemde houdingen is niet nodig.’ Dit is zijn TED-talk.

Andy Puddicombe (@andy_headspace) heeft een eigen project, zogeheten ‘Get some headspace’ . Op de gelijknamige website is veel materiaal verkrijgbaar om mee te werken.

Headspace is a project designed to demystify meditation. Using the wonders of science and technology, we make it easy-to-learn, fun-to-do, and relevant to your everyday life.

headspaceHere at Headspace, we’re on a mission to get as many people in the world as possible to take 10 minutes out of their day, to practice a simple and easy-to-learn meditation technique. And if you like the way it makes you feel, then we’d love to show you how to make that a life-long skill.This is meditation for modern life – simple, scientifically-proven techniques, that you can use every day to experience a healthier and happier mind.

For those of you interested, you might also like to know that Headspace is a Social Enterprise.  This means we’re constantly reinvesting to make this a better service for you.  We’ve also made a commitment to help fund the Headspace Foundation, which was set up to improve the health and wellbeing of communities around the world.

 

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie