profiel

Merlijn Wentzel


Merlijn Wentzel
Bekijk mijn profiel

twitter

Juf Kim Vlemmings onderzocht: hoe geef je autonomie-ondersteunend onderwijs zonder dat de structuur verloren gaat? hetkind.org/?p=64480

Ongeveer 7 uur geleden op NIVOZ-platform hetkind's Twitter via hetkind website

facebook
Logan (13) zoekt zijn eigen weg om gelukkig te zijn én te blijven: ‘Hacking school’

19 juli 2015

Merlijn Wentzel

Wat wil je later – als je groot bent – worden? Het is een vraag die de 13-jarige Logan LaPlante geregeld gesteld krijgt, net als vele andere kinderen van zijn leeftijd. Op het TED-podium in Nevada vertelt hij over zijn doelen in het leven (gelukkig zijn en blijven), wat school erin betekent (of niet) én hoe hij een en ander denkt te bereiken. ‘Hacking school’  is een ontwapende  presentatie, waarin duidelijk het perspectief van een kind naar voren komt. Benieuwd hoe u zelf als leraar of ouder betekenis aan zijn verhaal – én aan zijn favoriete school – kan geven.

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie