profiel

Rob van der Poel


robvanderpoel
Bekijk mijn profiel

twitter

Boekrecensie 'Lezen voor het leven': "Een door @WoutSand ingefluisterde leraar had mijn leeslijst zeker verrijkt." hetkind.org/?p=63516

Ongeveer 13 uur geleden op NIVOZ-platform hetkind's Twitter via hetkind website

facebook
Bloggen voor hetkind

24 september 2015

robvanderpoel

Geplaatst in:

Op hetkind.org staan inmiddels bijna 4000 artikelen, afkomstig van inmiddels meer dan 500 auteurs. Een groot aantal deelt zijn/haar blogs met grote regelmaat, een enkeling schrijft exclusief voor hetkind. De blogs worden door een groeiend aantal bezoekers gelezen. Dagelijks trekt de site bijna 5000 views. Er zijn artikelen die 20.000 keer worden gelezen.

Heeft u zelf een tekstuele bijdrage of wilt u verhalen delen over uw eigen praktijk, dan kunt u ons (het kernteam) bereiken via  redactie@hetkind.org  Annonay Andersson, Joyce van den Bogaard en Rob van der Poel behandelen zijn het eerste aanspreekpunt en nemen contact met u op. U kunt ze ook per mail bereiken:

j.vandenbogaard@hetkind.org
a.andersson@hetkind.org
r.vanderpoel@hetkind.org

Bellen kan ook met het NIVOZ – waar de redactie is gehuisvest. Vraagt u dan naar een van ons. (0343-556750).

Richtlijnen voor blogs

Hier staan binnenkort de richtlijnen beschreven voor een blog dat past op ons platform, hetkind. Mocht u twijfelen of uw blog geschikt is, neem dan gerust contact met ons op. Bent u een ouder, een leraar, een schoolleider en/of een bestuurder of anderszins betrokken bij onderwijs en opvoeding,  dan zijn we nieuwsgierig naar uw verhaal!

 

 

 

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie