profiel

Rosanne Bos


Rosanne Bos
Bekijk mijn profiel

twitter
facebook
‘Je bent nou eenmaal niet zo goed in rekenen’

13 februari 2016

Rosanne Bos

Geplaatst in: Partnerschap,

‘It’s not that I’m much smarter than other people, I just stick with problems longer’, aldus Albert Einstein. Wellicht was hij een van de eersten die het thema van de mindset onder woorden bracht. Zo zei hij ook: ‘The person that never made a mistake, never tried anything new.’ Rosanne bos is orthopedagoog en gedragsdeskundige en besteedt in haar nieuwste vlog aandacht aan het verschil tussen de growth en de fixed mindset.

Rosanne Bos is leraar en orthopedagoog. Ze maakt vlogs over onderwijs en verspreidt die via haar website. 

 

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie