profiel

Annonay Andersson


Annonay Andersson
Bekijk mijn profiel

twitter

Veel data, weinig inzicht: in hoeverre is de Nederlandse onderwijsinspectie onderdeel van de empirische hetkind.org/?p=64524

Ongeveer 4 uur geleden op NIVOZ-platform hetkind's Twitter via hetkind website

facebook
Brené Brown over vertrouwen, moed en een pot met knikkers

2 maart 2016

Annonay Andersson

Wat betekent het om iemand te vertrouwen? En jezelf te vertrouwen? De wereldberoemde onderzoekster van begrippen als schaamte, kwetsbaarheid en schuld, Brené Brown, ontleedt nu het concept vertrouwen. ‘Het is kristalhelder: vertrouwen wordt opgebouwd uit kleine momenten. Om hulp vragen is een van die momenten.’

Niet toevallig staat in het derde magazine van hetkind ook het thema vertrouwen centraal. Freek de Jonge zegt over vertrouwen in het magazine: ‘Vertrouwen heeft een brede basis nodig, waaraan je moet je werken, altijd. Wil je de waarde ervan overbrengen als leraar, dan zul je het zelf in de praktijk moeten brengen. Dan zul je jezelf moeten kennen. Je zult een eerlijk zelfvertrouwen moeten uitstralen en vertrouwen moeten geven.’
–> Lees hier meer over het magazine en hoe je het kan bestellen.

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie