profiel

Annonay Andersson


Annonay Andersson
Bekijk mijn profiel

twitter

Beschouwing voor onderwijsfilmprijs van het jaar, deel 3: Down to Earth! hetkind.org/?p=59463

Ongeveer 15 uur geleden op hetkind's Twitter via hetkind website

facebook
Verkiezing Leraar van het Jaar begint weer: stemmen tot 9 mei

19 maart 2016

Annonay Andersson

Geplaatst in: Partnerschap,

De Onderwijscoöperatie is weer gestart met de campagne voor de Verkiezing Leraar van het Jaar 2016. Tot en met vrijdag 9 mei a.s. kunnen leraren, schoolleiders, onderwijs(ondersteunend) personeel, maar ook leerlingen en ouders hun favoriete leraar aanmelden voor de Verkiezing. Uit alle aanmeldingen kiest een vakjury de uiteindelijke winnaars uit het basisonderwijs, speciaal (basis)onderwijs, voortgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs. Lees hieronder meer.

c0c70e76-d628-48b5-8b60-9a11c1a68016

Winnaars verkiezing Leraar van het Jaar 2015

Ken jij een geweldige leraar die zijn leerlingen en collega’s dagelijks weet te inspireren? Een  leraar die zijn vak verstaat en die als ambassadeur vakmanschap en passie uitstraalt. Nomineer die leraar dan voor de Verkiezing Leraar van het Jaar 2016.

Tot en met vrijdag 9 mei a.s. kunnen leraren, schoolleiders, onderwijs(ondersteunend) personeel, maar ook leerlingen en ouders hun favoriete leraar aanmelden voor de Verkiezing Leraar van het Jaar 2016. Een jury van leraren (de beroepsjury) beoordeelt alle inzendingen en kiest 10 genomineerden per sector. Deze leraren krijgen een tweeledige opdracht (tekst en filmpje) en op basis daarvan kiest de beroepsjury – na de zomervakantie – 3 genomineerden per categorie. Ten slotte worden op de vakjurydag, na een zorgvuldige procedure, de uiteindelijke winnaars gekozen.

De winnaars worden op het Lerarencongres, dat rond de Dag van de Leraar (Worlds Teachers’ Day, 5 oktober 2016) wordt georganiseerd, bekendgemaakt. De Leraren van het Jaar 2016 zijn dan een jaar lang ambassadeur van hun sector, waarbij ze hun inspiratie, innovatie en passie mogen uitdragen en delen met de rest van Nederland. Daarmee draagt de verkiezing bij aan een positief imago van het leraarschap en zorgt dit ervoor dat de kwaliteit van de beroepsgroep bespreekbaar gemaakt wordt.

Nomineer je favoriete leraar via: www.deleraarvanhetjaar.nl.

Lees meer in deze flyer.

De belangrijkste momenten van de Verkiezing op een rijtje:

Data Activiteit
9 mei 2016 Einddatum aanmelden Leraar van het Jaar
Begin juni 2016 Eerste selectie: een jury van leraren beoordeelt alle inzendingen en kiest 10 genomineerden per sector. 40 Leraren krijgen een feestelijke taart op school bezorgd, omdat ze genomineerd zijn.
Begin september 2016 Tweede selectie: een jury van leraren beoordeelt de opdrachten van de kandidaten en kiest drie genomineerden per sector.
Rond 5 oktober 2016 Tijdens het Lerarencongres 2016: bekendmaking van de winnaars van de verkiezing Leraar van het Jaar 2016.

 

 

 

 

 

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie