profiel

Jack Provily


Jack Provily
Bekijk mijn profiel

twitter

Een studiedag/workshop voor beginnend VO-docenten op 22 januari in Driebergen. ‘Lesgeven is meer dan leer- en lesdoelen opstellen; je werkt met mensen.’ Maar wat is dan dat ‘meer’? @EerstdeKlas @GepkoHahn #nivoz nivoz.nl/agenda/#7382

Ongeveer 8 minuten geleden op hetkind's Twitter via Twitter for iPhone

facebook
How a boy became an artist: over (h)erkenning, aanmoediging en serieus nemen…’

26 april 2016

Jack Provily

We worden niet gelukkig van mooie resultaten op school, betoogt Jack Provily. Wel van leren en ontwikkelen op een manier die past bij het individu. Hij roept het onderwijs op zich vooral daar op te richten. Het filmpje met Jarret J. Krosoczka, schrijver van kinderboeken, mag in dit verband niet worden gemist. ‘How a boy became an artist’

Een TED-talk over (h)erkenning van talenten, over aanmoediging, over serieus nemen, over inspiratie.

Jack Provily is oprichter van Zo Mooi Anders, die organisaties en individuen in hun ontwikkeling ondersteunt.

 

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie