profiel

Rob van der Poel


robvanderpoel
Bekijk mijn profiel

twitter
facebook
Videoregistratie héle onderwijsavond: ‘Wat als een kind in de klas niet bereid is om jou dat gezag toe te kennen?’

28 juni 2016

robvanderpoel

‘Wat is ervoor nodig om ervoor te zorgen dat kinderen hun leraren weer gezag toekennen? Want je iets laten gezeggen, open staan voor wat de leraar je te bieden heeft, erop vertrouwen dat hij in de positie is om jou iets over de wereld te vertellen – dat zijn belangrijke voorwaarden om je te kunnen laten onderwijzen.’ De Onderwijsavond van Joop Berding en Wouter Pols – op 15 juni in Driebergen – bood naast een aantal inspirerend gedachten rondom het thema gezag/orde ook een nieuw vocabulaire waarin leraren/onderwijzers zicht krijgen op hun praktijk en daar waar het aan gezag ontbreekt.Dit is een intergrale beeldregistratie van de lezing van iets meer dan een uur.  ‘Wat als een kind in de klas niet bereid is om jou dat gezag toe te kennen?’

Lees ook dit blog van leraar Hester IJsseling, een van de toehoorders die avond: Respect, de onderwijsavond van Wouter Pols en Joop Berding.

Hetkind-themalogo-onderwijsavondNa de zomer:
Nieuwe serie acht Onderwijsavonden

Extra Onderwijsavond met Harry Kunneman in nieuwe serie in Driebergen.
Bestel uw kaarten en passe-partouts voor 8 avonden in het nieuwe schooljaar! Zie link.

 

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie