profiel

Ellen Emonds


Ellen Emonds
Bekijk mijn profiel

Ank van Alebeek


ankvanalebeek
Bekijk mijn profiel

twitter
facebook
Onderwijsfilm ‘De klas van Ellen’: leerkracht en leerling zijn full partners

13 oktober 2016

Ellen Emonds

Geplaatst in:

In deze onderwijsfilm wordt één van de zeven leidende principes voor de goede onderwijspraktijk voluit belicht: “Leerkracht en leerling zijn full partners in leren”. Ellen Emonds, leraar op Basisschool de Bonckert in Boxmeer laat zien hoe zij  in haar klas haar leerlingen daartoe uitnodigt. Zowel leerlingen als leraar zijn in deze klas gezamenlijk verantwoordelijk voor wat er gebeurt. ‘De klas van Ellen’ (2011) is een productie van Ank van Alebeek  (AvA Producties) en duurt 13.26 minuten.

 

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie