profiel

Jack Provily


Jack Provily
Bekijk mijn profiel

twitter

Gratis proeven aan Pedagogische Tact of Pedagogisch Leiderschap op 2 oktober hetkind.org/?p=59583

Ongeveer een uur geleden op hetkind's Twitter via hetkind website

facebook
Video: How a boy became an artist

19 oktober 2016

Jack Provily

Geplaatst in: Partnerschap,

We worden niet gelukkig van mooie resultaten op school, betoogt Jack Provily. Wel van leren en ontwikkelen op een manier die past bij het individu. Hij roept het onderwijs op zich vooral daar op te richten. Het filmpje met Jarret J. Krosoczka, schrijver van kinderboeken, mag in dit verband niet worden gemist. ‘How a boy became an artist’.

Vanaf 1 november is ons nieuwe magazine verkrijgbaar. In deze editie staat het thema Speelruimte in Onderwijs & Opvoeding centraal en maken we ‘werk van spelen’ door ‘de spelende pedagoog’ in onszelf wakker te maken. We spreken met acteur Gijs Scholten van Aschat en met ex-profvoetballer Ruud van Nistelrooy, in relatie tot toneel/theater en sport. Daarnaast zijn er schoolreportages van het Vathorst College en De Nieuwste School, blogs en nog veel meer. Het magazine SPeEL-ruimte is vanaf 1 november verkrijgbaar, maar nu al te bestellen.

Jack Provily is oprichter van Zo Mooi Anders, die organisaties en individuen in hun ontwikkeling ondersteunt.

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie