inspiratie, legitimatie en verbinding
Deze website wordt inmiddels elke maand meer dan 150.000 keer bezocht! De verhalen komen van leraren, schoolleiders, bestuurders, ouders/opvoeders en onderwijsbetrokkenen zelf.
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

profiel

Ellen Emonds


Ellen Emonds
Bekijk mijn profiel

Stemming van hetkind
twitter

‘De beste leerschool blijkt maar weer dat je de dingen zelf moet ervaren’ hetkind.org/?p=57360

Ongeveer 2 weken geleden op hetkind's Twitter via hetkind website

facebook
Video over Onderwijsavond: ‘Pedagogische tact gaat over een opdracht. Je hebt iets te doen!’

7 maart 2017

Ellen Emonds

‘Tactvol handelen’ daarin meer is dan alleen het verbeteren van de relatie of het hebben van een pedagogisch kompas. Het gaat over een opdracht: Ik heb iets te doen! Op de Onderwijsavond van 7 december  in Driebergen vertellen Marleen van der Krogt, Merlijn Wentzel en Martijn Galjé – NIVOZ-docenten van trajecten pedagogische tact  –  over zichzelf, hun ervaringen en hun ontwikkeling. Ellen Emonds leidt de verhalen in. Ze bespreken drie essentiële kenmerken van een leraar met tact. De avond is in zijn geheel (een uur) op deze video te bekijken, maar ook in drie verschillende delen van circa 20 minuten. Handig om in klein gezelschap van leraren en docenten te bespreken of voor een studie-uur of middag.

.

.

Stichting NIVOZ sterkt leraren en schoolleiders bij de uitvoering van hun pedagogische opdracht. In dit videodrieluik behandelen we drie essentiële elementen van een leraar met tact. Ze zijn ook afzonderlijk te bekijken.

 

 

 

NIVOZ biedt trajecten Pedagogische tact en leiderschap aan, zowel incompany als via individuele inschrijving. Over inhoud, deelname en contact leest u op de website www.pedagogischetact.nl en via www.nivoz.nl

NIVOZ
info@nivoz.nl
0345-556750