profiel

Merlijn Wentzel


Merlijn Wentzel
Bekijk mijn profiel

twitter
facebook
Leiderschapsstijlen van grote dirigenten uit de 20e eeuw

14 mei 2017

Merlijn Wentzel

Geplaatst in:

Een dirigent van een groot orkest staat voor de uitdaging perfecte harmonie te creëren tussen tientallen individuele muzikanten, zonder een woord te zeggen. Oud-dirigent Itay Talgam laat ons met filmbeelden de unieke leiderschapsstijl van zes grote dirigenten uit de 20ste eeuw zien. Een presentatie waaruit alle leiders belangrijke lessen kunnen trekken.

Een orkestdirigent moet het hoofd bieden aan de ultieme leiderschap uitdaging: harmonie creëren zonder een woord te spreken. In deze innemende TEDtalk, laat Itay Talgam de unieke stijlen zien van zes belangrijke dirigenten uit de 20e eeuw, en trekt daar cruciale lessen uit voor elke leider.

 

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie