Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

profiel

Beheerder HetKind


admin

Meer weten over deze pagina of dit onderwerp? Stuur een e-mail naar: redactie@hetkind.org

Stemming van hetkind
twitter

Prestatiepijn in het onderwijs: ‘Vind je talent! Word nóg excellenter!’ hetkind.org/?p=57917

Ongeveer 3 uur geleden op hetkind's Twitter via hetkind website

facebook
Contact

Hetkind kunt u contacteren via e-mail, via telefoon en op onze locatie in Driebergen, op landgoed De Horst.

E-mailadres: info@hetkind.org
Algemeen telefoonnummer: 0343-556750

Adres:
De Horst 1, gebouw Vossesteyn
3971 KR Driebergen

Het kernteam bestaat uit:

Redactie:
Annonay Andersson  – a.andersson@hetkind.org – 06-43800230
Rob van der Poel – r.vanderpoel@hetkind.org – 06-50877487
Joyce van den Bogaard – j.vandenbogaard@hetkind.org –
Geert Bors – g.bors@hetkind.org – 06-48511045
Rikie van Blijswijk – r.vanblijswijk@hetkind.org – 06-50202682

Eindverantwoordelijkheid:
Nickel van der Vorm – n.vandervorm@nivoz.nl – 06-42622859

De coördinatie van de content op de website is in handen van Annonay, Joyce en Rob. Heeft u een artikel, een vraag, of een idee, neem dan contact op met Rob, Joyce en/of Annonay of mail naar  redactie@hetkind.org
Zij ontvangen uw bijdrage/artikel en proberen alle vragen  binnen 72 uur/3 dagen te beantwoorden. Heeft u zelf een evenement aan te kondigen dat in lijn ligt met de principes van hetkind? Stuur de tekst van de uitnodiging naar redactie@hetkind.org

Wekelijkse nieuwsbrief

Alle mensen die zich via de website op de nieuwsbrief hebben aangesloten, ontvangen wekelijks een aanbevolen artikel, een agenda met inspirerende evenementen en links aar de tien beste bekeken artikelen. Daardoor blijft u op de hoogte van ontwikkelingen in en rondom hetkind. Er bestaat ook een  archief aan nieuwsbrieven, die u via deze link kunt doorlezen.

Onderwijsavonden

In het seizoen 2016-2017 zijn er andermaal een aantal inspirerende onderwijsavonden in Driebergen met lezingen van prominente sprekers.  Deze acht avonden zijn een mooie gelegenheid om het perspectief op uw eigen onderwijs- en/of opvoedpraktijk te verbreden en te verdiepen. Individueel of met één of meer collega’s. U bent welkom op landgoed De Horst in Driebergen. De lezingen vinden plaats in het nieuwe theater Maitland (t.o. P1). De avonden beginnen om 19.30 uur en de losse entreeprijs bedraagt 32,50 euro. Er is een passe-partout  te verkrijgen voor alle avonden. De capaciteit is met 270 plaatsen beperkt. Wees er op tijd bij!  Klik hier voor meer informatie –> KLIK!

Uw hele schoolteam in Driebergen. Reserveer tijdig!

Steeds vaker gebeurt het dat een leraar, afdelingscoördinator of schooleider zijn hele team uitnodigt voor een bezoek aan een lezing. In dat geval vragen we u contact op te nemen met Jetty van der Grift  jetty@nivoz.nl of 0343-556750 Voor groepen van acht of meer personen kan een speciale korting worden gegeven.

Onderwijscafé

Leraren worden uitgenodigd om hun eigen onderwijscafé te organiseren, in hun eigen regio. In een informele setting vertellen ze daar over de leraar die ze (willen) zijn, waarom ze doen wat ze doen. Ze inspireren en legitimeren zichzelf en collega’s en ondersteunen elkaar op het pad van ontwikkeling. Klik HIER.

Er blijkt een grote behoefte te bestaan om het zo nu en dan over onderwijs te hebben. Los van de organisatorische werkelijkheid. Waar draait het nu echt om? Hoe doen jullie dat? De verhalen van en over de leerlingen zijn keer op keer de bron. Bron van kennis en bron van inspiratie, nieuwe energie. De onderwijscafe’s boren die bron aan. Via de website en nieuwsbrieven van hetkind wordt het eerstvolgende onderwijscafé – dat op wisselende locaties, in verschillende regio’s plaatsvindt – aangekondigd.

 

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie