Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

profiel

Beheerder HetKind


admin

Meer weten over deze pagina of dit onderwerp? Stuur een e-mail naar: redactie@hetkind.org

Stemming van hetkind
twitter

Weer een sterfgeval op school: ‘Moeten wij ze écht alweer gaan vertellen dat iemand dood is gegaan?’ hetkind.org/?p=57598

Ongeveer 4 uur geleden op hetkind's Twitter via hetkind website

facebook
Leidende principes

posterjpgDe leidende principes van hetkind vormen geen methode, geen handboek. Ze zijn het fundament van een goede veelvormige onderwijspraktijk en bieden mogelijkheden om onderwijs met opvoeding en ontwikkeling te verbinden. De principes zijn vertrekpunten die meer een richting van denken zijn, een waardenoriëntatie waaraan op veel manieren invulling kan worden gegeven.’ In het Jaarboek van hetkind staat beschreven hoe de zeven principes tot stand zijn gekomen.  Lees hier het hoofdstuk Het anker van het schip‘.

Poster bestellen?

Bij een bezoek aan de onderwijsavonden in Driebergen kunt u een poster meenemen van hetkind, met daarop de zeven leidende principes voor goed onderwijs. Ze dienen als leidraad om met elkaar het gesprek te voeren over goed onderwijs. Wilt u een of meer posters bestellen, stuur dan een e-mail naar info@hetkind.org , met adresgegevens. U betaalt de verzendkosten, plus voor elke poster een euro.

Animatie van zeven leidende principes

Animatie hetkind.org from HETKIND.ORG on Vimeo.

 

 

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie